Njoftime

Kjo faqe eshte e dedikuar vetem per lajme rreth pastrimit kimik ketu ju do te gjeni disa nga menyrat se si ju mund te mbani paster veshjen, garderopen dhe shtepine tuaj me disa nga metodat me te thjeshta.
December 9, 2019
fustan nuserie

Si te pastroni fustanet e nuserise

Pastrimi Kimik Lavander ju jep mundesin se si te pastroni dhe riparoni veshjet e fustaneve te nuserise Dita juaje dasmës është një nga momentet më të […]
May 14, 2020
Hygienio Lavander

Produkti Hygienio

Cfare eshte Hygienio dhe pse ? Dezinfektim inovativ per ambientet elitare dhe certifikim per garancine e higjenes Ky eshte Inovacioni i procesit te dezinfektimit per ambiente […]