fustan nuserie
Si te pastroni fustanet e nuserise
December 9, 2019
Shfaqi te gjitha

Produkti Hygienio

Hygienio Lavander

Cfare eshte Hygienio dhe pse ?

Dezinfektim inovativ per ambientet elitare dhe certifikim per garancine e higjenes

Ky eshte Inovacioni i procesit te dezinfektimit per ambiente te brendshme me siperfaqe dhe produkte delikate,

HYGIENIO mundeson metoden me inovative te dezinfektimit ne cdo siperfaqe. Nepermjet nje avulli te thate i cili permban grimca dezinfektuese realizohet Higjenizimi dhe Dezinfektimi 360 grade ne dysheme, mure, mobilje, veshje dhe rroba, me aftesine per te depertuar ne mikrohapsira ku zakonisht gjejne terren te shumohen mikroorganizmat.
Rezultatet e testeve laboratorike🔬garantojne veprimin dramatik ne me shume se 99,999 %te eliminimit te:

Viruseve si CORONA VIRUS / COVID-19 brenda 1 minuti,
Baktereve brenda 5 minutash,
Kerpudha dhe sporeve brenda 10 minutash.

Hygienio Lavander
Lavander Hygienio

Vecantia e HYGIENIO eshte inovative dhe ka perdorim te gjithanshem ne cdo lloj siperfaqe, ajer, rrobave delikate duke mos lene shenje apo arome, nepermjet nje aplikim te lehte dhe te shpejte dhe njekohesisht duke mbrojtur ☘️shendetin dhe ambientin. Gjithashtu ndryshe nga te gjitha produktet e tjera mund te perdoret edhe mbi pajisjet elektonike e te shtrenjta pa i demtuar.

Rezultat i certifikuar.
Aksesim i menjehershem i ambientit.

Hygienio Lavander siguron Higjenen, Shendetin e punonjesve dhe klienteve tuaj ne menyren me delikate dhe komode.