Hygienio Lavander
Produkti Hygienio
May 14, 2020
Shfaqi te gjitha

Si te pastroni fustanet e nuserise

fustan nuserie

Pastrimi Kimik Lavander ju jep mundesin se si te pastroni dhe riparoni veshjet e fustaneve te nuserise

fustan nuserie, Si te pastroni fustanet e nuserise

Dita juaje dasmës është një nga momentet më të veçanta të jetës suaj.

Lavander ne e konsiderojmë si privilegj të jemi pjesë e kujtimeve të kësaj feste të mrekullueshme për banorët e Minneapolis. Pavarësisht nëse është një fustan nusërie trashëgimie që duhet të rivendoset ose një fustan që dëshironi të pastroni dhe ruani për fëmijët tuaj, ekspertët e fustanit të dasmave Lavander kanë përgjigjen.

Lavander ka ekspertë të specializuar për rivendosjen dhe ruajtjen e fustanit të dasmave, të cilët do të pastrojnë fustanin tuaj të veçantë të dasmave, do të forcojnë rrobat e fustanit të dasmave dhe do të bashkojnë çdo rruaza dhe zbukurime të tjera në veshjen e dasmave, kur është e nevojshme.

Për të parandaluar ndonjë dëmtim të rrobave ose ngjyrave, ne e lyejmë fustanin e dasmës në ujë të pastruar nga kristali dhe zgjidhje jo toksike. Më në fund, ne paketojmë fustanin e dasmës tuaj në një kuti veshje martese pa cilësi, pa acid, që ruan ngjyrën dhe parandalon zverdhjen, në mënyrë që ju dhe të dashurit tuaj të mund të shijoni ditën tuaj të veçantë për vitet në vazhdim.

Procesi i pastrimit dhe restaurimit

Lavander, ne duam të luajmë një pjesë të vogël në momentet më të mëdha të jetës së klientëve tanë. Kjo është arsyeja pse ekspertët tanë për ruajtjen e fustanit të dasmave e marrin punën e tyre kaq seriozisht. Pavarësisht nëse keni një fustan trashëgimi dëshironi të rivendoseni për vajzën tuaj (ose veten!)

Ose keni vendosur që është koha për të ruajtur veshjen tuaj të veshur tashmë të veshur, profesionistët tanë janë këtu për të ndihmuar – dhe për t’u siguruar që puna është bërë në krye -standardet e cilesise.