Lista e Cmimeve

Këmishë/Bluzë/Pantallona/Fund 300 Lekë Perde 250-300 /metër linear
    *Seta/ wool  300 Lekë Vënie dhe Heqje e Perdeve          10% e cmimit
Xhaketë 400 Lekë Velenxa/Qilim   300 Lekë kg
Xhaketë Event/Designer 1000 Lekë Tapet            300 Lekë/metër2
Kostum Event/Designer 1500-3000Lekë    
Xhup Vatin 700  Lekë Batanije, Jorgan Tek/ Dopio 800/1000 Lekë
Xhup me pupla   1000-1500  Lekë Jorgan me Pupla Tek/Dopio 1200/1500 Lekë
Xhup Lëkure/Kamosh/Pellush 2000 Lekë   Jastek Vatin/me Pupla 400/600 Lekë
   *Pastrim Trajtim Ushqyerje 2500-3000 Lekë Carcaf set 500 Lekë
   *Pastrim Trajtim Lyerje 3500-4000 Lekë Rroba për hekurosje 80 % e cmimit
Pelice origjinale 3000 Lekë Rroba laundry me kg 250 lek/kg
Pardesy 1000 Lekë Trajtimi i njollave të vecanta 200-500 Lekë
Pallto 1000-1500 Lekë Shërbim Ekspres nw 2-4 orë          + 50% e cmimit
       
Pantallona/fund/jelek lëkurë 1000 Lekë Valixhe/Karrocë bebesh 500-2000 Lekë
Fustan 500-800 Lekë Cantë/Portofol              500-1000 Lekë
Fustan mbrëmje 1000-1500 Lekë    *Pastrim Trajtim Riparim Lyerje  2000-3000  Lekë
Fustan nuseje 2500-3500 Lekë     
Kollare 150-200 Lekë   Atlete/Këpucë 
Pastrim Trajtim Riparim Lyerje 
1000-1500 Lekë
1200-5000 Lekë 
Shall/Dorashka/Kapele 300-600 Lekë  UGG
Pastrim, Trajtim, Lyerje

1000-1500 Lekë
2500-5000 Lekë