Pastrim Kimik Lavander

Arsyet përse Lavander


Pastrimi Kimik Lavander ka eksperience mbi 12 vjet ne pjesen e pastrimit , kjo sjell që ne të kemi staf të kualifikuar në ofrimin e një shërbimi të shkëlqyer, pastrim rrobash larje rrobaqepsi,Më shumë? Pastrim Kimik ne Tirane Na kontaktoni!

Pastrik Kimik - Dry Cleaning

Këmishë

200ALL

  • Për Këmishat tuaja ne perdorim pastrim rrobash PREMIUM materiale dhe teknologji!
sherbime per kostume

Kostume

500-600ALL

  • Pastrim Për kostumet tuaja ne përdorim larje PREMIUM materiale dhe teknologji!
fur white Lavander dry clean

Gëzof

1500-3000ALL

  • Ofron pastrim dhe nje proces delikat për të pastruar dhe rigjenerua veshjet me gezof dhe lëkurë.
Housing-Lavander

Larje

250 ALL/KG

  • Pastrimi për veshjet tuaja ne përdorim rrobaqepsi PREMIUM materiale dhe teknologji!

Na vizitoni në dyqanin tonë të kujdesit të rrobave dhe aksesorëve

Mund të zgjidhni shërbimin Delivery për komoditetin tuaj.

Kontakti

Na telefonini në: +355 69 341 1119
Jepni porosinë dhe adresën tuaj

Marrja

Ne vijmë te ju për të marrë porosinë

Procesi i pastrimit

Porosia trajtohet nga specialistët
tone me kujdes profesional.

Delivery

Pas përfundimit e sjellim te ju.

Vlerësimet e klientëve tane!