Veshje Lëkure

Veshje prej lekure pastrohen me produkte premium. Ne jemi pastrim Kimik me shërbim të plotë që pastrojnë edhe lekuren! Lekura duhet të ketë kujdes dhe sepse e dimë se sa e kushtueshme mund të jetë, sigurohuni që të bëjmë kujdes shtesë kur e kemi pastruar. Pavarësisht nëse është një xhaketë lekure apo pantallona lekure, sigurohemi që pastrimi i veshjeve tona prej lekure të bëhet në mënyrën e duhur! Ne duam që ju të dukeni më së miri që mundemi në me veshje prej lekure..