Pastrim per veshje eventesh

Pastrim per veshje eventesh do ta gjeni vetem ne pastrimin kimik Lavander. Ne ofrojm pastrimi per veshje te ndryshme si veshje per dasma, veshjeve zyrtare ose per evenimente te ndryshme . Ne do të pastrojmë fustanin tuaj të preferuar të mbrëmje, fustanin marteses , ose një kostum të dhëndrit të shtrenjtë duke përfshirë kravata te ndryshme . Ne pastrojmë pëlhurën delikate ashtu si e meriton shumë butësisht. Gjithashtu per veshjet tuaja ne ofrojm trajtim, lyerje, riparim dhe shume sherbime te tjera qe nje veshje ka nevoje.