Kostumet


Një kostum i përsosur biznesi nuk duhet të jetë asgjë përveç se një shërbim i përsosur. Si Xhaketa, pantallona, jelek, veshjet e grave. Ne do ta pastrojmë kostumin butësisht - dhe pasi të kemi mbaruar, nuk do të ketë asnjë shenjë të njollave. Nëse dëshironi të freskoni kostume te ndryshme që është ndodhen ne garderopën tuaj për një kohë, ne mund t'i kushtojmë vëmendjen që i nevojitet. Lavander ofron cmimet me te lira ne treg

1Këmisha
200 Lekë
2Pantallona
200 Lekë
3Funde
200 Lekë
4Kostume
500-600 Lekë
5Kravatë
150-200 Lekë
6Fustane
500-800 Lekë