Atelie

Lavander vjen me nje sherbim te ri Atelie !

Atelie per veshjet tuaja , rrobaqepsi me porosi per veshje të biznesit Ne përpiqemi të sjellim një elegance dhe sofistikimi në modëne biznesit. Qëllimi ynë është të plotësojmë personalitetin tuaj dhe pamjen rinore, duke ju lejuar të paraqiteni në mënyrën më të mirë për botën e biznesit. Moda e biznesit nuk është thjesht rroba e veshur në zyrë. Ne e kuptojmë nevojën për një veshje që jo vetëm që shkëlqen në nje mbledhje , por edhe në një drekë pune ose një ngjarje në mbrëmje. Ne jemi shumë të lumtur për të rregulluar: >> një dizajn i përshtatur për personalitetin dhe stilin e jetës tuaj >> zgjedhja e pëlhurës >> matja >> montim (edhe në shtëpinë tuaj) >> rregullim i hollësishëm i detajeve >> rregullimet vijuese Kliko ketu per te pare Cmimet e atelies