Aksesore per pastrim kimik

Një aksesor perfekt nuk duhet të dijë asgjë tjetër përveç një shërbim të përsosur. Si Canta, këpucë, atlete, çizme, rrip, valixhe etj. Nëse keni aksesore per pastrim kimik ju mjafton te na kontaktoni ne ketu dhe ne do vijm me sherbimin taksi falas ne shtepin tuaj. Ne do ju pastrojme me delikatese e butësi aksesoret dhe nuk do të ketë asnjë shenjë të njollës. Nëse dëshironi të freskoni aksesorët që janë ulur në veshjet e palindura për një kohë, ne mund t'i kushtojmë vëmendjen që i nevojitet.